Meet the chef

‘Van mijn hobby heb
ik mijn werk gemaakt’


Van jongs af aan is koken mijn passie. Eerst in mijn ouderlijk huis en daarna in mijn studentenhuis, waar ik veel in de keuken te vinden was.

In 2007 ben ik als kok gaan werken bij een cateraar in Amsterdam en heb ik de catering mogen verzorgen voor huwelijken, bedrijfsevenementen en ook voor grote tv producties.

In 2013 heb ik een nieuwe stap genomen en besloot ik voor mezelf te gaan beginnen. Dit omdat ik heel graag mijn eigen stijl aan de gerechten wil toevoegen. Inmiddels verzorg ik met mijn team o.a. lunches, borrels, diners, bedrijfsevenementen en huwelijken.

Referentie

Dag Jasper, bij deze wilde ik je nog laten weten dat we de BBQ van 10 juli heel goed verzorgd vonden. En we waren heel blij verrast door het hoge culinaire gehalte en de kwaliteit.

Geen standaard BBQ, maar bijzonder en mooi bereid. Ook de voorafjes en bijgerechten.

— Joost Diepersloot, Gemeente Amsterdam.